Slagelse Mejeri
På Slagelse Mejeri arbejdes der helt i årstidens tegn. Om sommeren laver der spandevis af koldskål og ved juletid er det risalamande der produceres. Derudover bliver der lavet yoghurt og andre syrnede produkter samt økologisk mælk og smør.
På gården kan man se, hvordan koens mælk bliver til den yoghurt som mange danskere spiser om morgenen. Man kan også se og opleve hvordan smørret bliver lavet og den færdige risalamand til juleaften.Når man besøger Mejeriet får man også smagsprøver på andre kendte og mindre kendte produkter.
Besøg
Du kan ringe og aftale besøg. Det anbefales at besøge gården om formiddagen eller natten,da det er på dette tidspunkt at produktionen foregår. Der er åbnet for familier i skolernes vinter- og efterårsferie samt i udvalgte uger i sommerferien.
Adresse:
Slagelse Mejericenter
Karolinevej 1
4200 Slagelse
Tlf: 7214 7216